Connect with Us

Horoskopi javor/Jorgo Pulla tregon çfarë do ndodhë me 12 shenjat e zodiakut

Life Style

Horoskopi javor/Jorgo Pulla tregon çfarë do ndodhë me 12 shenjat e zodiakut

Publikuar

-

DASHI

Të përgjithshmet: Merkuri largohet nga shenja juaj në 6/5 dhe kalon përmes shenjës së Demit të nënshkruajë një pozicion nga i cili ju fton të mendoni logjikisht dhe ndoshta të shihni përsëri disa vendime impulsive që keni marrë në të kaluarën. Më 8 Maj, sesioni që do të ndodh me Uranin kërkon që të jeni të kujdesshëm pasi komunikimi bëhet agresiv. Në fund të javës dhe veçanërisht në 11/5, trekëndëshi i Diellit nga Demi me Saturnin nga Bricjapi do t’ju ndihmojë të merreni dhe të zgjidhni një çështje profesionale.
Parashikimet në dashuri: Lëvizjet impulsive nuk do të ndihmojnë në çështjet tuaja sentimentale, pasi në 6/5 kundërshtimi i Marsit ndaj Binjakëve me Jupiterin nga Shigjetari mund të sjellin reagime të ekzagjeruara ndaj çështjeve të zemrës. Nga 7 deri në 10/5 katrorët e Afërditës në shenjën tuaj me Saturnin dhe Plutonin nga Bricjapi mund të krijojnë distanca emocionale midis jush dhe partnerit tuaj, ose nëse jeni beqar – me dikë që ju intereson.
Parashikimet profesionale: Që nga fillimi i javës që Merkuri do të kalojë përmes Demit, do t’ju ndihmojë të jeni të përpiktë me premtimet tuaja, diçka që do të ndihmojë veçanërisht me çështjet profesionale. Logjika do të mbizotërojë në diskutime dhe negociata, por më 8 Maj, seanca e Merkurit me Uranin mund të krijojë tension dhe nerva në komunikim. Më 11/5, trekëndëshi i Diellit nga Demi me Saturnin nga Bricjapi ju tregon se nëse punoni me kujdes në një çështje biznesi që ju shqetëson, do të arrini të gjeni një zgjidhje.

DEMI
Të përgjithshmet: Këtë javë, dhe veçanërisht në 6/5, Mërkuri kalon ne shenjën tuaj për t’ju ndihmuar të komunikoni më mirë në marrëdhëniet tuaja ndërpersonale. Përfitoni nga rrethanat që do t’ju jepen pasi mund t’i mbyllni marrëveshjet personale dhe të biznesit! Në 8/5, Merkuri dhe Urani bashkë në shenjën tuaj mund të krijojnë reagime shpërthyese për çështje që nuk janë aq të rëndësishme.

Parashikimet në dashuri: Këtë javë duhet të jeni të kujdesshëm në lidhje me çështjet tuaja emocionale, nga 7 deri më 10/5 Afërdita ndodhet tek Dashi, formon katror me Saturnin dhe Plutonin nga Bricjapi. Kjo tregon se si mund të lindin problemet e besimit me partnerin tuaj, i cili do të ofrojë bazë për mendime të dyshimta. Nëse jeni beqar, preferoni fundjavën pasi më 11/5, trekëndëshi i Diellit në shenjën tuaj me Saturnin nga Bricjapi është shumë më i favorshëm për çështjet sentimentale.
Parashikimet profesionale:
 Këtë javë mund të negocioni më lehtë një çështje biznesi ose diçka që është shfaqur në punë, pasi prania e Merkurit në shenjën tuaj 6/5 do t’ju ndihmojë shumë. Në 11/5, trekëndëshin i Diellit që është gjithashtu në shenjën tuaj me Saturnin nga Bricjapi ju tregon të besoni në aftësitë tuaja pasi ato do t’ju ndihmojnë të dalloni.

BINJAKËT

Të përgjithshmet:  Në fillimet e javës Merkuri kalon në shenjën e Demit, një vend nga i cili do të jetë më e lehtë për të krijuar veprime mbrapa skene. Mirë është që të keni kujdes çfarë besoni dhe kujt t’i besoni. Në 6/5 kundërshtimi i Marsit në shenjën tuaj me Jupiterin nga Shigjetari mund të krijojë tensione në marrëdhëniet tuaja ndërpersonale. Kujdes se si i menaxhoni “sfidat” që të tjerët do t’ju japin.
Parashikimet në dashuri: Nga 7 deri në 10/5 Afërdita tek Dashi formon një katror me Saturnin dhe Plutonin nga Bricjapi, të cilat mund të krijojnë pasiguri që do të ndikojnë në marrëdhënien me partnerin tuaj. Nëse jeni beqar, shmangni krahasimin e dikujt që keni takuar tani me dikë që ka një marrëdhënie në të kaluarën, pasi krahasimi do të jetë e padrejtë si për ju por dhe për atë.
Parashikimet profesionale: Kjo javë do të jetë një sfond në një kontekst më të përgjithshëm, por edhe në punët profesionale, kështu që duhet të jeni të kujdesshëm me deklaratat tuaja, pasi Merkuri nga Demi do të krijojë biseda prapa shpinës. Bashkimi i Merkurit dhe Uranit në shenjën e Demit më 8/5 mund të sjellë një histori të re për çështjet e biznesit tuaj që do t’ju habisin.

GAFORRJA
Të përgjithshmet:
 Hyrja e Merkurit tek Demi të Hënën në mbrëmje do të rritë disponimin tuaj të komunikimit dhe do t’ju shtyjë në takime me miqtë dhe njohjet. Në 8/5, bashkë me Merkurin dhe Uranin mund t’ju sjellë takime të papritura dhe lajme që do t’ju habisin përmes mjedisit tuaj miqësor. Nga 7 deri 10/5, katrori i Afërditës që ndodhet tek Dashi me Saturnin dhe Plutonin nga Bricjapi mund të krijojë distanca në marrëdhëniet tuaja ndërpersonale.
Parashikimet në dashuri: Kjo javë ka një shkallë vështirësish në çështjet emocionale, nga 7 deri në 10/5, katrori i Afërditës nga Marsi me Saturnin dhe Plutonin nga Bricjapi mund të krijojë vështirësi në shprehjen e dëshirave tuaja, por dhe të kuptoni dëshirat e partnerit tuaj. Për fat të mirë, Merkuri nga 6/5 do të jetë për ju tek Demi miqësor për ju dhe do t’ju ofrojë një “ndihmë” përmes komunikimit.
Parashikimet profesionale: Kjo javë do të fillojë shumë mirë për çështjet e biznesit tuaj, pasi hyrja e Merkurit në shenjën e Demit është e dobishme për njohjet e reja profesionale dhe negociatat lidhur me punën. Megjithatë, sfidat për këtë nuk do të mungojnë, pasi më 8/5 takimi i Merkurit dhe Uranit tek Demi do të krijojë nerva.

LUANI
Të përgjithshmet:
 Një javë e re fillon me kalimin e Merkurit tek Demi një shenjë përmes të cilit do të japë ngjarje në një nivel profesional. Tani do të keni mundësi të diskutoni diçka që ju ka shqetësuar shumë. Nga ora 7 deri në 10/5 nga Dashi me Saturnin dhe Plutonin nga Bricjapi nuk do të ndihmojnë çështjet sentimentale pasi mund ta bëjnë rutinën e jetës së përditshme mjaft të ngutshme për shkak të detyrimeve që nxitoni.
Parashikimet në dashuri: Këtë javë, angazhimet e punës si dhe punët e rutinës do të absorbojnë mjaftueshëm kohën tuaj. Katrori i Afërditës tek Dashi me Saturnin dhe Plutonin nga Bricjapi nga 7 deri në 10 mund të krijojë një largim nga partneri juaj për shkak të mungesës së kohës. Më 11/5, trekëndëshi i Diellit nga Demi me Saturnin tek Bricjapi do të jetë i dobishëm për t’ju ndihmuar të rregulloni më mirë kohën që do të keni për çështjet tuaja emocionale, pavarësisht nëse jeni në një marrëdhënie ose jeni beqar.
Parashikimet profesionale: Në fillim të javës, Merkuri shkon në shenjën e Demit dhe vendos theksin në gjithçka që lidhet me karrierën tuaj, famën sociale dhe njohjen në mjedisin tuaj të biznesit. Një javë e mirë për të diskutuar dhe shfaqur talentin tuaj dhe mundësitë e karrierës. Më 8/5, duhet të jeni të kujdesshëm, sepse Merkuri dhe Urani mund të krijojnë një impuls që nuk do t’ju ndihmojë të komunikoni me njerëzit në mjedisin tuaj të biznesit. 

VIRGJËRESHA
Të përgjithshmet:
 Një javë shumë e mirë fillon për ju, pasi kalimi i Merkurit në shenjën e Demit të Hënën në mbrëmje do t’ju krijojë nevojën për t’u angazhuar me njerëz dhe për të parë njerëzit tuaj të dashur. Më 8 Maj, horizonti i Merkurit and Uranit mund të sjellë sukses në një çështje lidhur me jashtë ose një çështje që lidhet me arsimin. Më 11/5, trekëndëshi i Diellit nga Demi me Saturnin nga Bricjapi do t’ju ndihmojë të zgjidhni një çështje sentimentale në mënyrën më të mirë.
Parashikimet në dashuri: Nga 7 deri në 10/5, Afërdita tek Dashi do të bëjë katror me Saturnin dhe Plutonin nga Bricjapi, kështu që duhet të jeni të kujdesshëm këto tre ditë, pasi mund të lindin tensione në çështjet tuaja emocionale. Mundohuni të mos merrni çdo fjalë në para dhe të shmangni vendimet egoiste, pasi në fund do të kthehen si bumerang. Nëse jeni beqar të shtunën në 11/5 trekëndëshi i Diellit nga Demi me Saturnin tek Bricjapi është shumë i dobishëm për të arritur tek ai që ju intereson dhe për të bërë një fillim të mirë midis jush.
Parashikimet profesionale: Kalimi i mërkurit në shenjën e Demit në fillim të javës është shumë i dobishëm për çështjet e biznesit tuaj dhe do të vëreni se me një mendim logjik dhe me humor për dialog mund të ndodhin çudira në këtë fushë. Më 6/5 kundërshtimi i Marsit ndaj Binjakëve me Jupiterin nga Shigjetari mund të qetësojë ujërat e qetë për njëfarë kohe, por kjo mund të kalohet duke reaguar me qetësi në çdo sfidë profesionale.

PESHORJA
Të përgjithshmet:
 Kalimi i merkurit në shenjën e Demit të Hënën në mbrëmje do të rrisë kapacitetin tuaj intuiv dhe do t’ju ndihmojë të menaxhoni më mirë një çështje financiare ose një temë që lidhet me financat e palës së tretë. Mundohuni të zgjidhni këtë javë çështjet që keni lënë në pritje dhe që lidhen me financat pasi nëse nuk veproni do të paraqiten papritmas para jush më vonë. Nga 7 deri në 10/5 katrori i Afërditës me Saturnin dhe Plutonin nga Bricjapi juaj tërheq vëmendjen ndaj ndjenjave tuaja.
Parashikimet në dashuri: Kundërshtimi i Marsit nga Binjakët me Jupiterin nga Shigjetari më 6/5 do të krijojë një klimë të lumtur gjatë ditës, e cila mund të krijojë një humor për flirtim! Në rast se jeni të angazhuar duhet të jeni të kujdesshëm pasi lëvizjet tuaja mund t’ju ekspozojnë. Nga 7 deri në 10/5, katrori i Afërditës nga Dashi me Saturnin dhe Plutonin nga Bricjapi mund t’ju bëjë të ndiheni nën presion nga marrëdhënia juaj me partnerin tuaj, por nuk duhet të merrni vendime impulsive.
Parashikimet profesionale: Hyrja e Merkurit në shenjën e Demit do t’ju ndihmojë të menaxhoni një çështje biznesi, veçanërisht nëse sjell një ndryshim në financat tuaja. Sidoqoftë, duhet të jeni të kujdesshëm që deri në fund të javës dhe posaçërisht nga katrori i Afërditës nga Dashi me Saturnin dhe Plutoni nga Bricjapi, mund të krijoni presion mbi hapësirën tuaj profesionale të cilat nuk do t’ju ndihmojnë të mendoni me një mendje të qartë.

AKREPI
Të përgjithshmet:
 Zhvendosja e Mërkurit në shenjën që është përball Demit të Hënën në mbrëmje tregon se fillon një periudhë me kontakte, diskutime dhe takime me kolegët tuaj, por edhe me njerëz që kanë perspektivë për bashkëpunim të ardhshëm. Takimi i Merkurit dhe Uranit tek Demi në 8/5 tregon se mund të lindin të dhëna të reja në një partneritet që mund të t’ju befasojë.
Parashikimet në dashuri: Katrori i Afërditës nga Dashi me Saturnin dhe Plutonin nga Bricjapi nga 7 deri në 10/5 ju fton të jeni të vëmendshëm ndaj çështjeve tuaja sentimentale. Në rast se e keni gjetur partnerin tuaj, do të dëshironi të shmangni diskutimin e çështjeve që kanë të bëjnë me ju, persona të tretë dhe njerëzit në mjedisin tuaj, pasi do të ekspozoheni në fund. Nëse jeni beqar, shmangni ndërmjetësuesit në punët tuaja sentimentale, pasi edhe pa dashje mund t’ju krijojnë probleme.
Parashikimet profesionale: Këtë javë, bashkëpunëtorët tuaj do të luajnë një rol udhëheqës pasi do të jenë një pikë referimi për vendimet që bëni në një nivel profesional. Kalimi i Merkurit në shenjën e Demit në 6/5 tregon se do të keni mundësi të diskutoni dhe korrigjoni probleme në bashkëpunimet tuaja deri më tani. E vetmja gje që duhet të bëni është të mos humbni durimin tuaj, pasi më 8/5 pikëpamja e seancës ndërmjet Merkurit dhe Uranit mund të krijojë kushtet e duhura për t’i humbur.

SHIGJETARI
Të përgjithshmet:
 Këtë javë do ju shqetësojnë të bëni më shumë çështje rutinë dhe detyrime që keni lënë pas. Kalimi i Merkurit në shenjën e Demit më 6 Maj do t’ju ndihmojë të zgjidhni më mirë çështjet tuaja në pritje dhe ta sillni atë në realizim. Kundërshtimi i Marsit nga Binjakët me Jupiterin mund të krijojë kundërshtime me bashkëpunëtorët tuaj ose njeriun tuaj të dashur, të cilat do të ngrihen për shkak të disponimit që do të jetë për teprimet.
Parashikimet në dashuri: Katrori i Afërditës nga Dashi me Saturnin dhe Plutonin nga Bricjapi nga 7 deri në 10/5 mund të krijojë fërkime mes jush dhe partnerit tuaj për gjëra që nuk do të jenë të interesuara në rrethana normale. Mos e devijoni stresin e jetës së përditshme me çështjet tuaja emocionale, pasi hapni fronte të tjera. Nëse jeni beqarë kujdes pasi mund të dukeni larg nga personi që ju intereson, akoma edhe nëse nuk e kuptoni.
Parashikimet profesionale: Kontrasti që formon Marsi nga Binjakët me Jupiterin në shenjën tuaj në 6/5 mund t’ju bëjë të dukeni shumë të lirshëm dhe optimist për një çështje biznesi në të cilën duhet të keni më shumë vëmendjen. Më 11/5, trekëndëshi i Diellit nga Demi me Saturni nga Bricjapi do t’ju ndihmojë të menaxhoni me sukses çdo çështje që mund të krijohen në ditët e kaluara lidhur me punën.

BRICJAPI
Të përgjithshmet:
 Këtë javë do të jetë e dobishme për ju dhe objektivin tuaj pasi Merkuri shkon tek Demi të Hënën në mbremje në shtëpi që lidhet me çështjet tuaja emocionale. Jepini përparësi atyre gjatë javës pasi mund t’i ndihmoni ato në mënyrë të konsiderueshme. Në 8/5 Merkuri dhe Urani tregon se dita mund të fshehë surpriza për këtë, shikoni lëvizjet tuaja që të jenë të lumtura për ju.
Parashikimet në dashuri: Këtë javë do të jeni shumë të ndershëm ndaj partnerit tuaj, por do ta bëni atë në mënyrë të tillë që të mund të dukeni të lëvizshëm. Arsyeja për këtë do të jetë katrori i Afërditës tek Dashi me Saturnin dhe Plutonin në shenjën tuaj, pasi kjo nuk do ju ndihmojë aspak në shprehjen e ndjenjave tuaja. Mundohuni të mos e teproni pasi ka shumë mundësi që të hyni në marrëdhëniet tuaja. Nëse jeni beqar / preferoni fundjavën për të arritur dikë që ju intereson, pasi trekëndëshi i Diellit nga Demi me Saturnin në shenjën tuaj do t’ju ndihmojë të arrini qëllimin tuaj.
Parashikimet profesionale: Trekëndëshi i Diellit nga Demi dhe Saturni që është në shenjën tuaj në 11/5 tregon se do të keni mundësi të studioni me kujdes çështjen e biznesit tuaj dhe ta rregulloni atë për përfitimin tuaj. Kujdes duhet Merkuri dhe Urani në shenjën e Demit, pasi mund t’ju tërheqë dhe të thoni gjëra që do t’ju ekspozojnë në mjedisin tuaj profesional.

UJORI
Të përgjithshmet:
 Java ngjyroset me kalimin e Merkurit në shenjën e Demit të Hënën në mbrëmje dhe do të vini re se si do të ndryshojë mënyra si komunikoni dhe filtroni stimujt që ju janë dhënë nga të tjerët. Ngutja do të jetë një kurth i madh i kësaj lëvizjeje planetare dhe përpiquni për aq kohë sa mund ta shmangni atë në çdo komunikim. Kundërshtimi i Marsit nga Binjakët me Jupiterin në të njëjtën ditë do të sjellë gëzim në jetën tuaj personale, pasi do të vini re se do të krijoni gëzim për njerëzit rreth jush!
Parashikimet në dashuri: Katrori i Afërditës që ndodhet tek Dashi me Saturnin dhe Plutonin tek Bricjapi do të krijojë një gjendje të ftohtë në marrëdhëniet tuaja ndërpersonale, duke përfshirë ato sentimentale. Në rast se e keni gjetur partnerin tuaj, rrezikoni të tërhiqeni nga mendimi i një shoku për marrëdhënien tuaj dhe i ankoheni. Nëse jeni beqar / kujdes pasi keni tendencën të bëhet kritik me të gjithë, madje edhe me atë që ju pëlqen.
Parashikimet profesionale: Këtë javë do të keni tendencën të mendoni për një numër çështjesh që kanë të bëjnë me ju, duke lënë prapa profesionin tuaj në gradën e dytë. Përpiquni t’u jepni atyre vëmendjen e duhur, pasi Merkuri dhe Urani në shenjën e Demit në 8/5 tregon se mund të ndodh diçka që nuk e kishit llogaritur. Trekëndëshi i Diellit nga Demi me Saturnin nga Bricjapi më 11/5 tregon se do t’ju duhet të punoni shumë, por në këtë mënyrë do të jeni në gjendje të fitoni njohjen profesionale që dëshironi.

PESHQIT
Të përgjithshmet:
 Një javë e mirë fillon për ju, pasi hyrja e Merkurit në shenjën e Demit të Hënën në mbrëmje tregon se kontaktet me miqtë dhe njerëzit tuaj në mjedisin tuaj do të jenë kundërpërgjigje ndaj presionit të jetës së përditshme. Merkuri dhe Urani në 8/5 mund të sjellë një lajm të papritur për një person në mjedisin tuaj që do të krijojë biseda.
Parashikimet në dashuri: Çështjet tuaja sentimentale kanë nevojë për vëmendje këtë javë, pasi nga 7 deri në 10/5 katrori i Afërditës nga Dashi me Saturnin dhe Plutonin nga Bricjapi do t’ju bëjë veçanërisht kritik ndaj marrëdhënies tuaj. Kushtojini vëmendje të veçantë kësaj, pasi argumentet që do të keni për të justifikuar gjendjen tuaj kritik nuk do të mjaftojnë. Nëse jeni beqar / përpiquni të mos premtoni shumë për dikë që ju intereson personalisht. Ju duhet të mbani mend se nëse ju zbatoni diçka që dëshironi, nuk do të ketë kuptim nëse në fund e merrni atë. Preferoni rrugën diplomatike për t’i bërë të gjithë të lumtur.
Parashikimet profesionale: Kundërshtimi i Marsit ndaj Binjakëve nga Jupiteri më 6/5 mund të sjellë disa detyrime si në çështjet profesionale ashtu edhe në familje. Ju duhet të mendoni se cili prej tyre ka prioritet, përndryshe do të jetë e lehtë të nevrikoseni dhe të humbni durimin tuaj. Takimi i Merkurit dhe Uranit në shenjën e Demit më 8/5 mund të sjellë një propozim të ri profesional posaçërisht nëse keni të bëni me arsimin ose tregtinë./Burimi:Ballkanweb

Për të rejat më të fundit behuni pjesë e grupit tonë në facebook : City News Albania
KLIKO PER TE KOMENTUAR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Life Style

Horoskopi javor sipas astrologut të famshëm italian/ Zbuloni surprizat që ju presin

Publikuar

-

Nga

Dashi Java fillon pozitivisht dhe mbështetet nga një qiell i mirë . Hëna dhe Venusi i favorshëm do të lejojnë përmirësime të vogla. Sipas horoskopit Paolo Fox ju jeni ndër shenjat e pasigurta të zodiakut në këtë fazë dhe duhet të mendoni për ndryshime për të ardhmen e afërt por është gjithashtu e nevojshme të […]

LEXO TE PLOTE

Life Style

Nesër në serialin “Lule të vetmuara”/ Gokhan i propozon për martesë Xhemresë

Publikuar

-

Nga

Neriman dyshon se Seher e gënjen për punën e saj të dytë. Zejno ia vë syrin Serkanit dhe nuk heq dorë derisa ta bëjë për vete. Mesude nuk ndahet dot nga Kemali dhe gjen sërish arsye për ta takuar. Kader shet xhaketën dhe këpucët e saj për të fituar para me të cilat telefonon të […]

LEXO TE PLOTE

Life Style

10 arsyet pse seksi është i mirë për trupin dhe trurin

Publikuar

-

Nga

1. Seksi lëshon kimikate që lehtësojnë dhimbjen Endorfinat janë qetësuesit natyralë të trupit. Gjatë seksit, endorfinat përmbytin trupin dhe trurin, duke lehtësuar çdo siklet. Për disa njerëz, mund të kurojë një dhimbje koke . Kjo mund të jetë për shkak të endorfinave, ose lëshimit të serotoninës neurotransmetuese, gjë që ju bën të ndjeheni të lumtur. […]

LEXO TE PLOTE
Lajme të Rekomanduara: