Connect with Us

Si të zbuloni nëse dikush është kyçur në Facebook-un tuaj dhe po ju spiunon

Teknologji

Si të zbuloni nëse dikush është kyçur në Facebook-un tuaj dhe po ju spiunon

Publikuar

-

Nëse jeni të shqetësuar se nuk keni dalë nga Facebook në pajisjen e dikujt tjetër, atëherë ju duhet këshillat e mëposhtme. Facebook ka teknologjinë që të tregon truke nëse llogaria juaj është aktive dhe do t’iu ndihmojë të dilni dhe të mbroni llogarinë nga njerëzit që po përpiqen të hakojnë adresën tuaj.

Facebook mund t’ju ofrojë të dhëna për vendndodhjen e pajisjeve ku përdoret llogaria juaj.Ai gjithashtu mund t’ju tregojë se çfarë lloj pajisjeje është, lloji i shfletuesit dhe data dhe ora e përdorimit të llogarisë së fundit.Nëse diçka nuk duket si duhet, atëherë mund t’i jepni fund secilës nga seancat aktive të Facebook nga ai në të cilin jeni regjistruar.

Gjithçka që ju nevojitet është hapat më poshtë për të hyrë në informacion përmes desktopit ose smartphone tuaj.

Si të shihni pajisjet që Facebook-u juaj është kyçur përmes desktopit. Së pari do të duhet të hapni shfletuesin tuaj të internetit sipas dëshirës dhe të futeni në Facebook-un tuaj. Tjetra, klikoni në shigjetën rënëse në flamurin e sipërm të faqes fillestare dhe zgjidhni “Cilësimet”. Pasi të keni në faqen Cilësimet, duhet të klikoni “Siguria dhe hyrja”, e cila duhet të shfaqet si opsion në anën e majtë të ekranit.

Kjo pjesë do t’ju lejojë të shihni të gjitha pajisjet në të cilat është futur Facebook juaj, duke përfshirë cilindo që është aktualisht aktiv.Do të keni mundësinë të shihni kohën dhe datën që ka ndodhur hyrja, çfarë lloj pajisjeje ishte duke u përdorur dhe vendndodhjen e saj.Nëse klikoni në tre pikat vertikale në anën e djathtë të çdo seance të listuar, do të keni mundësi të dilni ose të raportoni si të mos jeni ju.

Ju do t’ju jepet mundësia që të “Largoheni nga të gjitha seancat”.Procesi është shumë i ngjashëm nëse doni të kontrolloni se ku futet Facebook-u juaj përmes aplikacionit në telefonin ose tabletin tuaj.Në aplikacion do t’ju duhet të klikoni në tre linjat horizontale në këndin e poshtëm të djathtë.

Pastaj lëvizni poshtë derisa të shihni “Cilësimet” dhe klikoni mbi të.Pasi të jeni në “Cilësimet” lëvizni poshtë te “Siguria” dhe klikoni në “Siguri dhe hyrje”./ CNA.al

Për të rejat më të fundit behuni pjesë e grupit tonë në facebook : City News Albania
KLIKO PER TE KOMENTUAR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Teknologji

Rivali më i ri i Netflix dhe Youtube/ Aplikacioni transmetues me forma të shkurtra

Publikuar

-

Nga

Shërbimi i parë lëvizës i Quibi filloi në SH.B.A të hënën, me gjithë shqetësimet që shpërthimi i koronavirusit mund të ndikojë në shikimin e tij. Kompania ka rritur me $ 1.8bn (1.47bn £) për projektin që synon të rivalizojë Netflix dhe YouTube. Shfaqjet e Quibi janë 10 minuta ose më të shkurtra dhe filmat janë […]

LEXO TE PLOTE

Kuriozitete

Coronavirus/ Google “gjurmon” qytetarët gjatë pandemisë

Publikuar

-

Nga

Google do të ndjekë publikisht lëvizjet e njerëzve gjatë pandemisë koronavirus. Firma e teknologjisë do të publikojë detaje për llojet e ndryshme të vendeve ku njerëzit do të shkojnë në një bazë qarku në Britani të Madhe, si dhe të dhëna të ngjashme për 130 vende të tjera. Plani është të lëshojë një azhurnim të […]

LEXO TE PLOTE

Teknologji

Lajmet rreth koronavirusit/ Mjekët drejtohen në Twitter dhe TikTok

Publikuar

-

Nga

Nënkryetari ekzekutiv i departamentit të Mjekësisë së Përgjithshme të Mass General dhe profesor ndihmës i Shkollës Mjekësore në Harvard, Ali Raja ka përdorur Tëitter për të shkëmbyer informacione rreth koronavirusit, i njohur gjithashtu si Covid-19, duke përfshirë pajisje personale mbrojtëse për profesionistët mjekësorë dhe rëndësia e distancës sociale, për 57,000 ndjekësit e tij dhe për […]

LEXO TE PLOTE