Connect with Us

All posts tagged "berlini"

Blog 11:23 - 14 Gusht, 2019

Pse u ndërtua dhe si ruhej, çfarë nuk dini rreth Murit të Berlinit

Jo shumë shumë kohë më parë, kishte 2 Gjermani:ajo e lindjes së perëndimit, të ndara nga Muri gati i padepërtueshëm i Berlinit. Ai mur famëkeq, ndau...

Udhëtoni 00:06 - 27 Shkurt, 2015

7 Udhëtime ditore nga Berlini

Ka shumë arsye për të ardhur në Berlin. Ju mund të kënaqeni me arkitekturën gotike,  shumë vende të rëndësishme nga Lufta e Dytë Botërore .Për dashamirët...