Connect with Us

All posts tagged "komunikim"

arsyet pse femijet nuk degjojne prinderit
Fëmija 23:50 - 22 Mars, 2019

Prindër mbani vesh/ Këto janë arsyet pse fëmijët nuk ju dëgjojnë

Flisni shumë gjatë Gjatë një bisede me fëmijët duhet të konsideroni edhe moshën e tyre. Fjalët e komplikuara nuk mund të kuptohen prej tyre, ndaj dhe...

Life Style 13:53 - 18 Mars, 2019

Si u bë e mundur të komunikohet me internet në të gjithë botën?

Përgjigjen për këtë e ka dhënë kompania ‘’Telegeography’’, e cila ka publikuar një hartë që tregon të gjitha vendet, ku janë të vendosura kabllot optike në oqeane....

shenjat qe le engjelli juaj mbrojtes kur do te komunikoje me ju
Kuriozitete 23:40 - 9 Mars, 2019

Tre shenjat që le engjëlli juaj mbrojtës kur do të komunikojë me ju

Të pëshpërit në vesh Pëshpërima në vesh është një nga format më të zakonshme të komunikimit që përdorin engjëjt me njerëzit. Ata na flasin në vesh...

Kuriozitete 20:00 - 8 Janar, 2019

Ja se si engjëjt komunikojnë me ju nëpërmjet orës

Engjëjt tanë mbrojtës kërkojnë të komunikojnë me ne për të na dhënë mesazhe të rëndësishme. Mënyra e shfaqjes së tyre lidhet veçanarisht me orën. Kushedi se...

Life Style 12:00 - 4 Prill, 2015

Komunikimi joverbal zbulon më shumë sesa fjalët

Komunikimi joverbal zbulon më shumë sesa fjalët. Në fillimin e lidhjes asnjë mashkull nuk do t’ju tregojë se është i çmendur pas jush, por sjelljet e...

Shëndeti 16:19 - 8 Mars, 2015

Si komunikojnë foshnjat ?

Duke filluar nga e qara e parë deri tek belbëzimet e para, a e dini se cfarë po kërkon tju thotë i vogli juaj? Nga lindja...