Connect with Us

All posts tagged "per vete"

burrat qe bejne per vete vajzat
Femra 20:20 - 21 Mars, 2019

Studimi/ Këta janë tre tipologjitë e burrave që bëjnë për vete vajzat

Ata që nuk i japin vëmendje dhe kujdes Ky është djali që nuk përgjigjet kurrë në WhatsApp, ta le gjithmonë mesazhin pa përgjigje dhe sa herë...

lidhje perfekte keshilla
Kuriozitete 14:20 - 7 Shkurt, 2019

Mënyra më e mirë për të bërë për vete personin që dëshironi

Rrisni besimin në vete Nuk do të vijë asgjë nëse nuk keni besim tek vetja juaj. Kur keni dështuar në takime të ndryshme sigurisht që vetëbesimi...

Rregulli nr nje per lidhje te suksesshme
Kuriozitete 23:58 - 6 Shkurt, 2019

Pesё kёshilla pёr tё fituar zemrёn e njё vajze nё takimin e parё

Bёj pyetje tё hapura Kjo ёshtё e rёndёsishme pёr dy arsye. E para pyetjet e hapura stimulojnё biseda tё gjata e tё larmishme. E dyta do...

Femra 22:20 - 1 Janar, 2019

Ju tregojmë si ta bëni për vete ish-in, pa lëvizur as gishtin

Frazat për tu kthyer me ishin. Nuk ka fraza konkrete të cilat mund të çojnë në një pajtim të mundshëm. Dukshëm bëhet fjalë për një çështje...