Connect with Us

All posts tagged "pubertet"

periodat e para jetegjatesia
Femra 11:09 - 21 Mars, 2019

Studimi/ Kjo është lidhja mes fillimit të periodave dhe jetëgjatësisë

Një studimi i ri nga Universiteti i Kalifornisë, San Diego, ka zbuluar se një femër mund të jetojë më gjatë nëse cikli menstrual i ka filluar...

Life Style 22:10 - 21 Tetor, 2018

Mosha e pubertetit të djemve varet nga nëna

Bazuar në një studim të publikuar nga “Human Reproducion”, puberteti i djemve varet nga nënat. Në studim u shqyrtuan gati 16 mijë gra dhe fëmijë në Danimarkë. Mosha...