Connect with Us

All posts tagged "seri"

Life Style 10:10 - 25 Nentor, 2019

Bija ime/ Demir dhe Ugur dorëzohen në polici, ja ç’do ndodhë sot

Ojkyn e rrëmbejnë dhe e çojnë në një shtëpi të vjetër ku ndodhet Zhileti. Ojky flet në telefon me Demirin dhe i thotë se është mirë....

Life Style 09:41 - 23 Nentor, 2019

Bija ime/ Demir i shpreh dashurinë Xhandanit, ja ç’do ndodhë sot

Demir ka frikë se Xhemali mund t’i bëjë keq Ojkysë. Demir futet në jetimore i veshur si punonjës. Ai i premton Ojkysë se do e marrë...

Life Style 09:37 - 22 Nentor, 2019

Bija ime/ Ojky zbulon arsyen pse zgjodhi Asunë në gjykatë, ja ç’do ndodhë sot

Xhemal detyrohet të dorëzohet para Demirit dhe Ugurit. Demir dhe Ugur kthehen në hotel por recepsionisti u kërkon kartat e identitetit. Ugur përpiqet ta mashtrojë. Ojky...

Life Style 09:41 - 20 Nentor, 2019

Bija ime/ Ojky shkon në jetimore, Demir e takon fshehtas, ja ç’do ndodhë sot

Demir dhe Ugur shkojnë të qëndrojnë në një shtëpi të braktisur. Demir është i dëshpëruar sepse nuk do e shohë dot Ojkynë. Ugur i premton se...

Life Style 09:45 - 19 Nentor, 2019

Bija ime/ Demir kthehet kur mëson lajmin tronditës, ja ç’do ndodhë sot

Asu i lë një letër lamtumire Ojkysë ku i thotë se nuk mund të jetë një nënë për të. Ojky nuk e gjen Demirin në shtëpi...

Life Style 09:43 - 15 Nentor, 2019

Bija ime/ Demir çmendet pas largimit të Ojkysë, ja ç’do ndodhë sot

Demir nuk mund ta besojë se Ojky ka zgjedhur Asunë dhe kundërshton. Gjykatësi urdhëron që Demirin ta nxjerrin jashtë sallës së gjyqit. Asu i premton Ojkysë...

Life Style 09:41 - 13 Nentor, 2019

Bija ime/ Demir bëhet xheloz për Ojkynë, ja ç’do ndodhë sot

Ojky fton Mertxhanin të mësojnë bashkë në shtëpinë e saj. Asu shkon e dehur në shkollën e Ojksë. Mamaja e Ilajdës habit kur sheh Asunë. Asu...

Life Style 09:40 - 12 Nentor, 2019

Bija ime/ Ojky sigurohet që Demir është babai i saj, ja ç’do ndodhë sot

Ojky zemërohet me Demirin sepse nuk shkoi në panair. Demir dhe Ugur përpiqen ta bëjnë Ojkynë të lumtur. Ojky nuk pranon të hajë por ndihmon Demirin...

Life Style 10:09 - 11 Nentor, 2019

Bija ime/ Xhandan mëson se Demiri e ka mashtruar, ja ç’do ndodhë sot

Ojky i qëndron ftohtë Demirit dhe ai e kupton që ajo ka diçka. Ojky i thotë Demirit se e mori malli për të. Demir me Ojkynë...

Life Style 09:45 - 8 Nentor, 2019

Bija ime/ Demir vendos të bëjë testin e ADN-së, ja ç’do ndodhë sot

Demir shkon në shtëpinë e Xhemalit dhe e godet me grusht. Xhemal i fut dyshime Demirit se Ojky nuk është vërtetë vajza e tij. Demir kërcënon...

Life Style 09:41 - 6 Nentor, 2019

Bija ime/ Doktori i jep Demirit lajmin e keq për Ojkynë, ja ç’do ndodhë sot

Ojky zgjohet dhe i tregon Demirit se për një moment iu errësuan sytë. Demir aktron para Ojkysë sikur është mirë. Ai i thotë se i ka...

Life Style 09:39 - 5 Nentor, 2019

Bija ime/ Ojky humbet ndjenjat në mes të shfaqjes, ja ç’do ndodhë sot

Ojky dhe Demir e nisin ditën të lumtur por Asu ja prish shpejt lumturinë. Ajo shkon për të marrë Ojkynë. Demir dhe Ojky ndahen nga njëri-tjetri...

Life Style 10:08 - 4 Nentor, 2019

Bija ime/ Asu merr kujdestarinë e Ojkysë, ja ç’do ndodhë sot

Asu dhe Demir përballen në gjykatë. Gjykatësi e lë Ojkynë në kujdestarinë e Asusë deri në seancën e rradhës. Demir shkatërrohet kur mëson vendimin. Asu është...

Life Style 09:42 - 1 Nentor, 2019

Bija ime/ Ojky mëson se është gjetur ilaç për sëmundjen e saj, ja ç’do ndodhë sot

Asu mëson se babai i saj ka ndërruar jetë. Demir i premton Ojkysë se nuk do takohet më me Asunë. Asu qan në krahët e Xhemalit...

Life Style 09:39 - 30 Tetor, 2019

Bija ime/ Ojky i kërkon llogari Asusë pse e braktisi, ja ç’do ndodhë sot

Ugur i kërkon Xhemalit të heqë dorë nga hakmarrja. Asu i tregon Xhemalit kushtin që i vuri i ati. Demir i kërkon Xhandanit të kujdeset për...