Connect with Us

All posts tagged "songyl"

Life Style 10:16 - 31 Mars, 2020

Songyl dhe Ejlyl përfundojnë në spital/ Zbuloni se çfarë do të ndodhë sot në serialin “Lule të vetmuara”

Burak shkon në ekskursion me klasën por asnjëri prej tyre nuk e pranon në autobus. Xhenk i tregon Kaderit se ai ka pëlqim për Meralin. Kader...

Life Style 11:05 - 29 Shkurt, 2020

Gynej bën veprimin surprizues për Songyl/ Zbuloni se çfarë do të ndodhë në serialin “Lule të vetmuara”

Feride ndihet keq që vajzat e jetimores vazhdojnë të vuajnë. Toprak i qëndron pranë dhe i kujton që ajo ka bërë shumë për to. Tefik blen...

Trendi Sot 11:11 - 15 Shkurt, 2020

Songyl rikthehet në jetimore/ Zbuloni se çfarë do të ndodhë sot në serialin “Lule të vetmuara”

Gynej gjen Songylin duke fjetur në një stol dhe kërkon ta ndihmojë por ajo nuk pranon. Gynej përpiqet t’i shprehë ndjenjat e tij Songylit. Serkan ia...

Trendi Sot 11:11 - 14 Shkurt, 2020

Songyl mbetet rrugëve, Kemal rrëfen vështirësitë e fëmijërisë/ Zbuloni çfarë do të ndodhë sot në serialin Lule të vetmuara

Kemal nuk i ka marrëdhëniet mirë me babain e tij. Songyl mbetet rrugëve e uritur. Kemal dehet dhe i tregon Mesudes vuajtjet që ka kaluar në...

Trendi Sot 11:21 - 7 Shkurt, 2020

Çifti kërkon të birësojë Songyl/ Zbuloni se çfarë do të ndodhë sot në serialin “Lule të vetmuara”

Mesude arrin të shpëtojë nga burgu falë Kemalit. Kemal kërkon të rikthejë në shtëpi Ejlylin me pretekstin për të bashkuar familjen por Ejlyl nuk pranon. Defne...