Connect with Us

All posts tagged "telenovele"

Life Style 10:05 - 21 Tetor, 2019

Bija ime/ Demir mëson sëmundjen e Ojkysë, ja ç’do ndodhë sot

Murat mëson sëmundjen e Ojkysë dhe i thotë doktorit të njoftojë Demirin. Doktori telefonon Demirin dhe i kërkon të shkojë në spital. Murat i tregon Xhandanit...

Life Style 09:38 - 18 Tetor, 2019

Bija ime/ Doktori merr vendimin e rëndësishëm për Ojkyn, ja ç’do ndodhë sot

Asu viziton varrin e të ëmës dhe i tregon për Ojkyn. Asu kujton të shkuarën e saj të dhimbshme. Demir lë Ojkyn me Xhandanin dhe shkon...

Life Style 09:35 - 16 Tetor, 2019

Bija ime/ Demir surprizon Ojkyn me dhurata, ja ç’do ndodhë sot

Xhandan vendos të zhvendoset në të njëjtin hotel ku qëndron Ojky dhe Demir. Xhandan dhe Demir çojnë Ojkyn në shkollë dhe atje rastis edhe Ugur. Demir...

Life Style 09:52 - 15 Tetor, 2019

Bija ime/ Ojky pëson një incident në shkollë, ja ç’do ndodhë sot

Asu në të shkuarën ka kaluar një natë me Demirin ndërkohë që ishte i lidhur me Xhemalin. Demir është penduar që e ka tradhëtuar shokun e...

Life Style 10:06 - 14 Tetor, 2019

Bija ime/ Asu dhe Demir përballen pas shumë vitesh, ja ç’do ndodhë sot

Demir i bërtet Ojkysë për sjelljen e saj. Ojky gris fletoren ku kishte shkruar për sëmundjen. Asu futet në telashe në klub. Xhemal ndihmon Asunë dhe...

Life Style 09:37 - 11 Tetor, 2019

Xhandan zbulon ku jetojnë Ojky dhe Demir/ Ja ç’do ndodhë sot ne “Bija ime”

Demir kërkon të dijë çfarë i fsheh Ojky. Ojky nuk i tregon Demirit për sëmundjen. Ajo e gënjen Demirin dhe i thotë se tezja e braktisi...

Life Style 09:34 - 10 Tetor, 2019

Ojky i tregon Demirit çfarë i ka mbajtur sekret, ja ç’do ndodhë sot në “Bija ime”

Xhandan hap një klinikë të re. Xhemal blen shtëpi pranë klinikës së Xhandanit. Ugur kthehet në shtëpi dhe nëna e tij gëzohet pa masë. Demir dhe...

Life Style 10:07 - 7 Tetor, 2019

Bija ime/ Xhandan vendos të birësojë Ojkyn, ja ç’do ndodhë sot

Murat surprizon Xhandanin duke i rikthyer kalin. Demir gjen tezen e Ojkyt dhe mëson disa të vërteta.Ojky zihet me Ilajdën dhe i gjithë faji bie mbi...

Life Style 09:35 - 4 Tetor, 2019

Xhandan kap Demirin dhe Ugurin me pikturën e saj, ja ç’do ndodhë sot në “Bija ime”

Ojky pëson një paralizë të dorës. Ajo e fsheh nga Xhandan dhe Demiri sëmundjen e saj. Xhileti i shkon Ugurit në shtëpi dhe e kërcënon me...

Life Style 09:35 - 2 Tetor, 2019

Bija ime/ Ojky vuan nga një sëmundje vdekjeprurëse, ja ç’do ndodhë sot

Ojky shkon tek shtëpia e Xhandanit por nuk ka guxim t’i bie derës pasi kujton fjalët e Demirit. Atë e zë gjumi para shtëpisë së Xhandanit...

Life Style 09:45 - 1 Tetor, 2019

Demir vendos ta çojë Ojkyn në jetimore, ja ç’do ndodhë sot në “Bija ime”

Xhandan merr Ojkyn me vete në fermë për të kaluar një ditë së bashku. Ojkyt i pëlqen shumë puna që bën Xhandan. Xhemali ka qenë mik...

Life Style 10:09 - 30 Shtator, 2019

Ojky vendos t’i tregojë Xhandanit se Demiri është hajdut, ja ç’do ndodhë sot në “Bija ime”

Ojky zgjohet e sëmurë në mëngjes. Ajo përpiqet të dalë nga shtëpia fshehurazi por Demir nuk e lejon. Ai për herë të parë kujdeset për Ojkyn....

Life Style 09:42 - 27 Shtator, 2019

Bija ime/ Ojky mëson të vërtetën tronditëse të Demirit, ja ç’do ndodhë sot

Ojky habitet nga shtëpia rrëmujë dhe me zhul e Demirit. Demirit nuk i pëlqen aspak të kujdeset për një fëmijë dhe nuk i kushton rëndësi Ojkyt....

Life Style 09:41 - 25 Shtator, 2019

Vrasje të vogla/ Oja dhe Serhan martohen, ja ç’do ndodhë në episodin e fundit

Oja lë dasmën e Burxhus dhe shkon në shtëpi. Ajo gjen Shebnemin pranë Denizit dhe nuk e lejon t’ja marrë djalin. Oja dhe Shebnem zihen me...

Life Style 10:09 - 24 Shtator, 2019

Vrasje të vogla/ Burxhu arrestohet në mes të dasmës, ja ç’do ndodhë sot

Merve nis jetën e re me Kerimin. Serhan surprizon Ojan me një unazë. Merve dyshon që Arzun e ka vrarë Burxhu. Tajlan tenton të vrasë Emren....