Connect with Us

All posts tagged "ujori"

Kuriozitete 13:54 - 17 Prill, 2020

Burrat nuk mund tu rezistojnë/ 5 tipare seksi të gruas që i përket shenjës së Ujorit

1. Kreativiteti: ajo pëlqen të provojë lëvizje të reja. Seksi me një grua Ujori nuk është kurrë i mërzitshëm. Ajo është gjithmonë në gatishmëri për diçka...

Life Style 18:35 - 17 Dhjetor, 2019

Ju pëlqen të bëjnë armiq/ Tiparet më negative të shenjës së Ujorit

Ujorët mund të jenë robotikë dhe jo emcionalë. Ujorët pëlqejnë të shohin çdo situatë me mendje dhe jo me zemër. Sigurisht që askush nuk mund të...

Life Style 22:10 - 20 Nentor, 2019

Çfarë ndodh kur Ujori dhe Demi bëhen bashkë/ Ja arsyeja pse këty dy shenja janë çifti perfekt

Demi (shenja e Tokës) është i njohur si një nga shenjat më punëtore dhe shumë motivuese. Ujori (shenja e Ujit) është një nga yjet krijuese. Ujori...

Life Style 19:34 - 15 Nentor, 2019

8 arsyet pse Ujori është miku më i mirë që mund të keni patur ndonjëherë

Nëse keni lindur midis datave të 21 Janarit dhe 20 Shkurtit, jeni një shenjë e zodiakut të Ujorit. Ujori shpesh quhet humanitar i astrologjisë. Lidhur me...

horoskop shenja
Kuriozitete 22:20 - 17 Janar, 2019

Këto janë dy  shenjat më inteligjente  të horoskopit

Ujori Personat e lindur nën shenjën e Ujorit janë shumë analitikë dhe tentojnë që të zgjidhin problemet pa u përfshirë tek to. Ka shumë mundësi që...

Kuriozitete 11:52 - 26 Prill, 2018

Personat më inteligjentë i përkasin kësaj shenje të horoskopit

Ekspertët kanë specifikuar se cila është shenja më e zgjuar e horoskopit. Personat që kanë këtë shenjë janë mjaft objektiv dhe nuk lejojnë që emocionet e...